7 days to die server voor de beste spelervaring

7 days to dieWat Dayz is? Dat is een online spel voor maximaal zestig spelers die je samen op een server speelt. Het spelscenario staat niet vast en ontwikkeld zich vanzelf tijdens het spel. Doel van Dayz is overleven in een omgeving die het best als woestenij omschreven kan worden. Want alleen dat dekt de lading.

Het ultieme hardcore survival spel voor je PlayStation

Dayz is een sandbox spel en geldt ondertussen als de ultieme hardcore survival op je PlayStation. Je gaat een echt avontuur tegemoet en zult de angst voor het onbekende voelen, je zult hechte vriendschappen gaan sluiten en verraden worden en wellicht zelf verraad plegen om te kunnen overleven. Je spelt Dayz met z’n tweeën maar ook met zestig spelers. Wil je de volledige game spelen, dan moet je wel beschikken over en plus lidmaatschap voor je PlayStation om zo toegang te krijgen tot de online multiplayer.

Voor het spelen van Dayz heb je tenminste 1 MB nodig

Om Dayz te kunnen spelen ben je bovendien minimaal 1 MB nodig en moet Remote Play ondersteund worden. Voor je besluit Dayz te downloaden lees je goed de servicevoorwaarden door. Daar tref je namelijk meer belangrijke informatie in aan. Voor een eenmalige licentievergoeding kun je Dayz bovendien naar verschillende PS4 systemen downloaden. Dayz is ontwikkeld en uitgegeven door Bohemian Interactive. Na een vroege toegang periode van vijf jaar voor Windows, kwam de survival videogame in december 2018 uit voor zowel de Xbox One en dus de Playstation 4.

De server biedt gamecloud en gameswitching

Om het 7 days to die te kunnen spelen kun je een voor dit spel zeer geschikte server huren voor een gering bedrag per dag, in de meeste gevallen een uitstekende optie. Deze server beschikt over een easy kaart installer en is volledig Mod support. De server om Dayz te spelen is volledig RCON, FTP en webinterface toegang geschikt en biedt gamecloud met daarbij game switching. 7days to die is een spel met verschillende elementen uit andere games. Met zombies ontdek je de niet levende omgeving en je teelt je eigen fruit, bewerkt hout, bouwt je eigen voorzieningen om te kunnen vervoeren en je fokt er ook dieren. Steeds moet je voor je eigen veiligheid zorgen in een wereld die je griezelig mooi zou kunnen noemen. In dit spel zit het gevaar met name in de nachtelijke uren. Je bent gewaarschuwd dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *