Website maken; let hier op

Website maken

In dit artikel gaan we het hebben over het maken van een website. Bij een website maken is het belangrijk dat je let op een aantal dingen. In dit artikel gaan we over een aantal specifieke dingen beginnen die je kunnen helpen bij een website ontwerpen en deze goed te laten functioneren. Lijkt het jou interessant om hier meer over te weten te komen? Dan raden wij je aan om een aantal minuten in dit artikel te steken en het goed door te lezen. Wie weet steek je er wat van op en kun je jouw website verbeteren of een nieuwe direct op juiste wijze te ontwerpen.

Diverse aandachtspunten bij het maken van een website

Tip 1) Zorg ervoor dat je contactgegevens duidelijk op de website vermeldt staan.
Het doel van je website is het creëren van leads. Als je je contactgegevens onduidelijk hebt vermeld of als deze niet makkelijk te vinden zijn voor anderen zal de kans op leads veel kleiner worden. Dit komt doordat de klant veel meer moeite moet gaan doen om achter deze gegevens te komen en sommigen haken dan af. Dit betekent dat ze de zoektocht opgeven en van je website afgaan. Handig kan zijn om je contactgegevens op te schrijven op een aparte pagina op de website of deze onderaan de pagina te plaatsen.

Tip 2) Zorg voor het plaatsen van recensies.
Als je wilt dat jouw website als betrouwbaar beschouwt wordt, zorg er dan voor dat mensen recensies op je website kunnen plaatsen. Een slim idee kan ook zijn om deze zelf te plaatsen en zo een vertrouwde omgeving te creëren. Naast betrouwbaarheid creëer je hiermee ook herkenbaarheid onder de mensen. Wat natuurlijk een absolute top is. Mocht je al tevreden klanten hebben dan kan het alleen maar goed uitpakken als je deze de mogelijkheid geeft om een reactie achter te laten. Dit kan uiteraard gebeuren mits zij toestemming geven.

Tip 3) Meld je bedrijf aan op Google bij ‘Google Mijn Bedrijf’.
Als je je website herkenbaar en vertrouwd wilt laten ogen dan kan het handig zijn om je website bij Google Mijn Bedrijf aan te melden. Hierdoor kun je je website presenteren op regionaal als lokaal niveau en hierdoor heb je de mogelijkheid om je netwerk te verbreden. Dit is uiteraard belangrijk als je wilt groeien vanuit een startup en als je meer geld wilt binnenhalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *